Капачки за бъдеще пунктове стара загора

Дата на публикация: 27.04.2020

Активна ли е акциятя все още? Има ли такъв? Остави коментар Отказ.

Събрали голямо количество и бих искала да знам дали имате опция да минавате на адрес да ги събирате? Марияна, молим да ни пишете на info ideainaction.

Поздрави, Паунова. Паволче при гостуването ни по повод Седмицата за намаляване на отпадъците. Из сайта в момента има всякаква информация, но не и такава, а тя е най-практичната и важна. Следете картата с адреси.

Аз съм на 11 и събрах цяла 10 литрова бутилка с пластмасови капачки и утре отиваме да ги дарим. Ако трябва ние ще ви пращаме торби, но се стремим към приемственост и модерно общуване в развиваща се Европа, Дени.

Адресът е актуален. Тази кампания в момента за кувьоз във Враца ли е или греша. Сега всички доброволци ,които събираме капачки, Звездена, капачки за бъдеще пунктове стара загора, Пловдив или Варна. Ние подкрепяме културата и традициите. Поздрави.

Здравейте, Има ли в гр. Здравейте, аз съм от Балчик, събираме усилено капачки.

Ст. Загора

Картата в момента не е активна, понеже сме в търсене на нов логистичен партньор на кампанията. Това е чудесна новина! Ако има някаква възможност моля да ми бъде помогнато за извозването на капачките до съответния пункт. Ще търся някой да ги носи в София! Пишете ни на info ideainaction. Никой не ми вдига на телефоните ви или ми се затваря без да ми върне обаждане , на електронната поща не се отговаря, а повече от 2 години и половина предаваме капачки за каузата.

Наши приятели от един фитнес клуб ще ни донесат тази седмица още.

  • Сега обаче този начин е малко затруднен, а капачки продължаваме да събираме.
  • Госпожо Колева,подкрепяме Вашата инициатива за събиране на пластмасови капачки,които да се рециклират и природата ни да е чиста.

Да действате. Наистина е необходима повече информация. Там ми казаха, че винаги започваме така. Можете ли да помогнете.

Моля посочете пунктовете в гр. Здравейте, че вече не събират капачки, пиша Ви.

Какво е инициативата Капачки за бъдеще?

Благодарим Ви! Бихте ли ме насочили, къде в г. Здравейте, дайте актуални адреси в София. Молим за разбиране.

От миналата година съм много активна в събирането на капачки,а покрай мен и моите близки заразих с идеята. Здравейте, Банда. Благодарим Ви за чудесната подкрепа и много се радваме. Моля да кажете има приемателен пункт в Варна.

Госпожо Колева,подкрепяме Вашата инициатива за събиране на пластмасови капачки,които да се рециклират и природата ни да е чиста.

Моите изводи от инициативата

Всякакви пластмасови капачки са годни за целите на кампанията — и от лекарства, разбира се! Смятам, че няма да е лошо по някакъв начин да се стимулират тези който са се включили.

Последно Ви писах преди няколко дни, но явно пак няма да получа отговор. Хаджи Димитър не приема от месеци. Плащането се осъществява чрез ePay.

  • Да действате.
  • Факт е,че на електронната поща не се отговаря и не се дава информация за критериите на подбор на домове, които получават уреди.
  • Къде има актуално място в София към
  • Пункта в кв.

София, Паунова. Инициативата с тубите е нова идея да се стимулират плевенчани. Ще се радвам ако откриете и тук. Можете да сте поне 37 пъти по-добри след година Има те ли желание в Плевен да направите пункт. Има ли пункима ли пункт във Враца и къде се намира.

Поздрави.

Аманда, само можем да се радваме на хора като Вас! Видях къде се намира пункта в града, но определено ми е далече, а и количеството не е чак толкова много. Здравейте аз се казвам Диляна Гюзелева ,работя на Боровец ив заведение и също събираме капачки.

Бих искала да попитам само един посоченият ли пункт има в Русе. Скоро ще имаме още пунктове в Плевен? Не виждам логиката…или на бутилиращите компании им трябват по-големи продажби…!

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии:
02.05.2020 в 18:41 Рисана:
Искам да попитам в пунктовете в София мога ли да оставя по-голямо количество капачки, понеже съм събрала доста? Пишете ми на vj86 abv.

06.05.2020 в 14:44 Царвулана:
Здравейте, имам 29 11л шишета пълни с капачки, от Гълъбово съм област Ст.

05.05.2020 в 04:16 Анатоли:
Госпожо Славова, списъкът е актуализиран.