Любов под наем 15 епизод бг субтитри 1 2

Дата на публикация: 14.04.2020

Груб или обиден език Реклама или спам Модериране на тема Друго. Колко сладко му каза"Не ме оставяй!

Йлдъз ,когато е със Зехра чупят глупомера,но когато е с Ендо ,тогава е съвсем друга. С нищо не са подсказали Ердем да е имал семейство и дете преди да срещне майката на Ада. Страхотен филм!

Като цяло мисля,че сериалът е прекрасен,всъщност не съм любител на драмите,но реших ,че точно тази ще гледам,колкото и "гадости" да има.. Благодаря за поредния преведен епизод!

Цитирай Полезно 3. Stela Diakova. Тук се сещам за думите на Зейнеп към Кадир - " - Намери ли майка си. Цитирай Полезно 6. Aneta Simeonova.

Добър вечер момичета Честит празник на всички бъдещи и настояще студенти! Славе, само ти си тук май. Благодаря, екип!

Recent Posts

Декларирам, че имам навършени 14 години. Хубав ден! Телефон или email. Знаех си аз че първата любов ръжда не хваща! Благодаря на невероятния екип! Дано успее да спаси Йлдъз и децата.

  • Нали сестрата е по-малка от Кадир.
  • Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта.

Христина Василева. Прочетох всичките ви коментари и ми харесаха страшно много различните гледни точки, които на места дори се преплитат. Ендер се съгласява,но ще прави това ,което е в нейна полза и се надявам много добре да преценява всеки един ход и да излезе отново най-умната.

Но пък е готов да сподели точно с него своето нещастие. Така ни е подсказано за композитора - за всеки епизод - нова песен.

Любими сериали с превод ®

Епизод - Sneak Peek - Бг Субтитри. Лили и Ели,хиляди благодарности! Добър вечер момичета Честит празник на всички бъдещи и настояще студенти!

Страхотен филм. Switch to English регистрация. Благодаря ви ще се присъединя към гледането. Mariana Dimitrova. Дали ще успее Али да запази тайната му и това на което стана свидетел и как той самият ще го пречупи през неговият поглед и разбиране,предстои да видим!

Съдържание

Така или иначе Шахика е общият им фраг и трябва да обединят силите си. Велик момент на спомените на двете пораснали сирачета - Зейнеп и Кадир пред килията. Бъдете здрави и много щастливи! Откажи Потвърди.

Сценаристите нещо не са домислили! Добър вечер момичета Честит празник на всички бъдещи и настояще студенти? Emily Torn. Violeta Asenova! Всеки епизод ,колкото поучителен ,наред със сълзите има и своите забавни моменти ,когато Али се сблъсква с нещо за първи път! Цитирай Полезно 6? Mariana Dimitrova. Благодаря ,Вили. Първоначалното доверие се превръща в любов, когато порастват и осъзнават чувствата си.

Recent Comments

Бг, суб. Благодаря, екип! За мен лично той не е изпитвал огромна любов към съпругата си, а по скоро една привързаност. Но въпреки всичко Зейнеп е искала Кадир да бъде щастлив и без нея, тя е видяла тази възможност в лицето на влюбената в Кадир Аслъ.

Благодаря на този,който избра българската песен на "Мистерията на българските гласове". Добро утро. Вай бе, какви обрати. Информация за правата на лицата по защита на личните данни.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии:
24.04.2020 в 07:00 Койна:
Благодаря за поредния преведен епизод!

19.04.2020 в 18:18 Дева:
Властната,хитра и лукава Хюнкяр дали ще успее да вкара в капана на брака Фетели или той ще разбере,че любовта му е била една голяма илюзия и ако сега и повярва ще изглежда,че постъпва като първия глупак Чудесно е да можеш да се насладиш на сериала на бг.

17.04.2020 в 10:42 Уалид:
Доктор Чудо 14 еп. Ендер и Йълдъз невероятно добра комбинация , уникални манипулаторки, чак им се чудя, защо изчакаха чак в трети сезон да ги съберат!