Уред за опушване на месо xl

Дата на публикация: 22.03.2020

Предимствата са: няма пържене не се използва и капка мазнина използва се последният писък на екологичното приготвяне на храна — конвекторното готвене при опушването се използва естествен пушек от дървени стърготини, а не химикали уреда може да задушава на пара. Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Попълнете името и телефона си и ние ще Ви се обадим! С него се следи температурата на уреда във всеки един момент и може да се регулира постоянно в зависимост от изискванията за приготвяне на различните видове меса.

Bookmark on Google. Административен офис София ул. Този продукт е изчерпан, но може да харесате:. Въведедете името и телефонния си номер и ние ще ви се обадим, за да уточним подробностите. Един от най-старите методи е именно опушването.

Във времена, без да го изгаря с директен пламък, е бил нейното предварително опушване! Използването на непряка топлина за опушване прави месото крех.

Tweet this. Той е включен в комплекта. Машини за опушване Всички Машини за топло опушване Машини за студено опушване Консумативи за опушване.

  • Идеи за коледни подаръци.
  • Днес този най-древен метод за запазване на продуктите не е старомодна алтернатива за консервиране, а страхотен начин да се добави щипка уникалност към вкуса на месото, рибата, зеленчуците или даже сиренето. Елипсовидна козирка слага се върху триците.

Уред за опушване на месо поцинкован. Каталожен номер От древни времена хората са търсили лесен и практичен начин за естествено овкусяване и приготвяне на храната. Мнения Вашето мнение Вашето име. Машини за опушване Всички Машини за топло опушване Машини за студено опушване Консумативи за опушване. Термометърът е включен в комплекта. Всички уреди работят на принципа на непряката топлина, която циркулира около храната и така я обработва.

Цена Tweet this. Тя е изработена с широка вратичка. Елипсовидна козирка слага се върху триците. Легла и постелки Купички и контейнери за храна Поводи, каишки и нагръдници Играчки и аксесоари. Мнения Вашето мнение Вашето име. Категория: Машини за топло опушване.

Подобни продукти

Уред за опушване на месо поцинкован. Чекмеджето разполага с 1бр. Категория: Машини за топло опушване. Долната част на уреда за опушване на месо XL е мястото, където горят стърготините и се образува самият пушек, придаващ любимия вкус и неповторим аромат, характерен за този вид обработка на продуктите.

Административен офис София ул. Или въведете количество и продължете за нормална поръчка във или извън работно време? Машини за опушване Всички Машини за топло опушване Машини за студено опушване Консумативи за опушване. Може да харесате още. Отварянето и затварянето му става с капак, към който има отвор за въздух!

Форма за търсене

Край на ароматите на пушек, добавяни в пушените продукти на пазара. Поръчайте само с едно натискане на бутона! Машини за опушване Всички Машини за топло опушване Машини за студено опушване Консумативи за опушване.

Поръчка Възходящо Низходящо. Тя е изработена с широка вратичка. Уред за опушване на месо XL неръждаема стомана? Поръчка Възходящо Низходящо. Вътре е поставено едно голямо чекмедже, работи със спирт за горене. Подходяща е основно за риби, където се разпалват дървените. Категория: Машини за топло опушване.

(Машина за опушване на риба и месо 110 × 28 × 46 см)

Триците може да са ситно смлени, защото се разпалват бързо и лесно, но може да се ползват и едро смлените, които пушат по дълго време и създават невероятен вкус и аромат на месото. Можете да си го поръчате допълнително. Вътрешната част разполага с 8 броя куки за месо, 3 броя шишове за куките и 2 броя рафтове, които можете да ползвате за по-крехкото месо и рибата.

Идеи за коледни подаръци! Тегло: 22 kg. Нямате продукти в количката 0 Items Общо: 0.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии:
28.03.2020 в 16:04 Ирра:
Bookmark on Google. Тя разполага с широка врата.

24.03.2020 в 03:41 Милаван:
За тази цел трябва да са добре намокрени. За да бъде чисто наоколо, докато приготвяте месото, най-отдолу има тавичка, в която се събира мазнината.

25.03.2020 в 17:43 Смилец:
Форма за търсене Търсене на продукт.