Задачи за първи клас по математика до 10

Дата на публикация: 04.03.2020

Числото 7. Събираемо, събираемо, сбор.

Ред на действия. Съдружително свойство на умножението. Влез в профила си, за да докладваш този коментар! Едноцифрени и двуцифрени числа. По-трудни текстови задачи. Събиране на 7 с едноцифрено число с преминаване. Входно и изходно ниво Тест :Събиране и изваждане на числата до Тест по математика за 4.

Пети раздел Събиране и изваждане на числата до 20 с преминаване. Признаци за еднаквост в триъгълник. Потвърждаваш ли, че искаш да докладваш този коментар! Подготовка за външно оценяване по математика за 7 клас. Числото 4.

  • Изваждане от числото 15 със заемане.
  • Колко часа?

Изваждане без преминаване от вида 13 - 3. Решаване на неравенства с едно неизвестно. Задачи за подгоговка за национално външно оценяване Линейни параметрични уравнения и неравенства с едно неизвестно Линейни неравенства. Логически задачи по математика за първи клас. Влез в профила си, за да докладваш този коментар! Събиране на числата до 2.

Измерване на отсечка? Решение : Получаваме,че броя на борчетата е с едно повече от броя на храстите. Обиколка на окръжност и лице на кръг! Числата от 11 до Изваждане от числото 16 със заемане. Групиране по форма. Задачи за състезания по математика.

Още изгледи

Лице на триъгълник и успоредник. Регистрирай се Регистриран си? Степен с естествен показател.

Събиране и изваждане на числата до 8. Симетрала и ъглополовяща в триъгълник. Числото Изваждане от числото 18 със заемане. Събиране на 9 с едноцифрено число с преминаване.

Прав кръгов конус. Алгебра Уроци Подкрепа за сайта Делимост на сбор. Моделиране на текстови задачи с част от число Задачи от национално външно оценяване по математика за 4.

Първи понятия - цифра, сбор на числа,мерни единици. Задачи от признаци за делимост на числата. Числата до 5. Входно и изходно ниво. Изваждане от числото 17 със заемане. Обобщение и задачи. Числото Задачи за 2 клас Умножение и деление с 2. Нови задачи за 2 клас.

Текстови задачи за състезания Интересни задачи от домино,зарове и стрелички Задачи в които се определя точното място на даден елемент Колко са фигурите на чертежа? Успоредни прави. Числата 10, 20, 30,

Числата от 6 до Избери своя учебник по математика за 1. Обобщение и задачи. Ляво.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии:
12.03.2020 в 02:48 Михалаки:
Задачи за сътезания за 5 клас.

04.03.2020 в 20:58 Мъйно:
Подготовка за външно оценяване по математика за 7 клас. Задачи за 6 и 7 клас.