Биг брадър most wanted епизод 7

Дата на публикация: 29.01.2020

Most Wanted Епизод 4. Наградата в този сезон е лв.

Победител в шестия сезон е Влади Въргала. На първите елиминации от къщата си тръгва Соня Култуклиева , а на нейно място влиза Люси Дяковска и новият специален гост Иван Ласкин. Влади Въргала. Тодор Славков. Наградата в този сезон е лв. Людмила излиза от къщата на 10 ноември ден Водещи на предаването са Ники Кънчев и Евелина Павлова.

Победител в деветия сезон е Йонислав Йотов. Водещият на българския вариант на Голямата уста е Дим Дуков. Ханес напуска къщата на 5 ноември ден Сезон 1 на Big Brother Family започва на 22 март г. Людмила излиза от къщата на 10 ноември ден В крайна сметка, която спечелиха победителите в първите два сезона на шоуто, по-късно Венета и Зейнеб. Първоначално участниците са .

  • Победител в десетия сезон е Атанас Колев.
  • Биг Брадър Big Brother.

Вторият сезон стартира на 19 септември , като водещи отново са Ники Кънчев и Евелина Павлова. На 19 октомври ден 37 Преслава се завръща в къщата, но като специален гост и излиза в деня на финала 13 ноември.

Most Wanted Епизод 4. Времетраенето е един месец и фолио за кола варна седмици. Победител е Миглена Ангелова.

Водещ на предаванията на живо е Ники Кънчева на. Сезон 2 започна на 26 март Времетраенето е около 3 месеца. Така съквартирантите в къщата стават общо 13 14 човека и един специален гост. Времетраенето е един месец и четири седмици. Тези епизоди се излъчват от понеделник до събота от!

Съдържание

Водещ на четвъртия сезон е Милен Цветков. Въпреки това Биг Брадър дава възможност на Камелия да остане в къщата ако останалите съквартиранти нямат нищо против. От третия сезон шоуто вече е с времетраене 2 месеца.

Победител във втория сезон е Златка Димитрова. В ден 2 16 септември в къщата влиза специален гост втората чуждестранна звезда в българския VIP Brother, но след многократно санкциониране на съквартирантите сумата възлиза на 26 лева. Людмила излиза от къщата на 10 ноември ден Първоначално наградата е 50 лева и лек автомобил, Парис Хилтън! Big Brother, биг брадър most wanted епизод 7. Шестия сезон стартира на 5 ноември г.

Recent Posts

Наградата е лева. Сезон 2 започна на 26 март Времетраенето е около 3 месеца. Денонощното излъчване е по Диема Фемили.

Въпреки това Биг Брадър дава възможност на Камелия да остане в къщата ако останалите съквартиранти нямат нищо. Официален уебсайт! Водещ на предаванията на живо в понеделник и сряда е Ники Биг брадър most wanted епизод 7а на. Big Brother Family е шоу в което участват семейни двойки. Впоследствие в официално прессъобщение е обявено, Survivor и.

Именни пространства Статия Беседа. Ивайло Христов разказва за уроците от миналото си - На кафе.

След предложението той остава в къщата. Всеки делник от до има излъчване на живо от къщата по Диема Фемили , а в понеделник от до и от вторник до петък от до часа отново по Диема Фемили се излъчва най-интересното от къщата.

Рут Колева за славата и отличията - На кафе Прости ми Епизод Последна редакция на страницата: Въпреки това Биг Брадър дава възможност на Камелия да остане в къщата ако останалите съквартиранти нямат нищо против.

Водещи на предаването са Ники Кънчев и Евелина Павлова. Победител в четвъртия сезон е Деси Слава. На 17 август г. Победител е певецът Део.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии: