Sony xperia z5 premium olx

Дата на публикация: 09.01.2020

Разполагам и с други аксесоари и части за телефони, просто попитайте на лично съобщение или звъннете на За сериозните може лек коментар. Поздрави от Бургас на всички!

Изпращам по еконт до цялата страна с отстъпка от куриерската услуга с опция преглед и тест. Вход Потребителско име Парола: Забравили сте паролата си? Тодор Каблешков 55А. Обявата е до утре. Дисплей - 6.

Добре работещ малък телефон с тач скриин. Част от тази информация е необходима на куриерската фирма за обработка на пратките. Почти никакви следи от употреба. Разполагаме и с голямо разнообразие от инструменти, лепила и консумативи за ремонт на мобилна техника! Закрепва се за sony xperia z5 premium olx на парното и магнитната плочка държи телефон. Няма одраскано или пукнато.

Добавена е дата. Samsung N

Други предложения:

Закупен юни от магазин на Виваком с преподписване на договор отворен в магазина за тест и попълване на гаранционната карта. Продавам Лаптоп — 45лв. Гледането на филми или клипове губят ефекта си, когато са гледани на неговия малък екран.

Последна редакция: , от arminasot. До с тавка с Еконт. Най добрата бройка с най-добър резултат в листата на geekbench. София, бул.

Всички източници Изберете източник bazar. Смартфона има нормални следи от употреба, работи безупречно за модела. Всички продукти се изпращат с опция Преглед. Бартери НЕ ме интересуват!!. Вибрацията е съвместима със следните модели:- Sony Xperia Z1- Sony Xperia Z1 Compact Разполагам и sony xperia z5 premium olx други аксесоари и части за телефон и, просто попитайте на лично съобщение или звъннете на Каталожен номер- Може да за режда и таблети от среден клас и да се ползва и за други устройства?

Димитров".

Подходящ за дами. Стоката е предварително проверена 5. Етикетен принтер Brother P-touch d

Други заявки. Доставената стока ще бъде в подходяща опаковка sony xperia z5 premium olx. О с новни характери с тики Ди с плей 4. Не се интересувам от бартер! След това се появяват съответните приложения или хардуер по ред на потреблението, от времето на зареждане, от Monipe. Последна редакция: .

Използван е пъти, няма никакви за бележки по вида, изглежда като чисто нов. Пръстови отпечатак само е обелен но работи. Оригиналната кутия с всички документации.

Батерията sony xperia z5 premium olx много издръжлива. Получавате телефона с неговото оригинално зарядно. GSM сервиз в гр. С нова батерия, гръб и дисплей. Продавам игри за плейстейшан2. Телефона е като нов,един с екшън филми със скалата проблем е като с е включи камерата пише че е с пряна и не с тартира без зарядно.

Може коментар на цената? Закрепва се за решетката на парното и магнитната плочка държи телефон а!

Здравейте, колеги! Отлични снимки с 23мп камера , батерия с достатъчен ресурс за 2 и повече дни , елегантен, удобен ди за йн и цвят.

За Z3 има и налични с NFC антена.

Няма да се използва пореди наличен друг телефон. Най добрата бройка с най-добър резултат в листата на geekbench. На Всяка вечер трябва да го зареждам, апък пише.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии: