Самостоятелна работа по математика за 4 клас междинно ниво

Дата на публикация: 17.12.2019

Събиране,изваждане ,умножение и деление на подобни едночлени. Свържи думите по смисъл и образувай изречение. Тестове по теми 2.

Критерии за оценка 4. Сбор от ъглите в триъгълник? Диференциран подход 2. Тодор Калоянов, Виолета Костиева. За цена и срок извън гр.

Основно свойство на дробите! Могат да умножават трицифрено с едноцифрено число с преминаване и без преминаване. Входно ниво по математика за 7 -ти клас. Архив от тестове на МОН. Сладка питка за кръщене. Отзат - напред" Логически задачи!

Можеш , да ползваш посочените връзки в съдържанието !

Диференциран подход 2. Маринел В края на месец септември направихме входяща диагностика по Математика и БЕЛ, за да установим нивото на знания и умения по тези учебни предмети. Мозък — Презентация в 15 слайда.

Какво научих в 3-ти клас? Самостоятелна работа 2.

Състезанието е за ученици от първи до дванайсти клас. Критерии за оценка 4. Задачи от повърхнина и обем на паралелепипед и куб. Допълнителни упражнение, съобразно типичните грешки Изготвил:Татяна Минчева В секция състезания пък са предоставани интересни тестове. Самостоятелна работа 2.

E-mail или потребителско име

Животните и растенията неделима част от природата! Опознавам живота в държавата на султана - Презентация в 15 слайда по учебника на Просвета, Мария Бунева. Задачи от Принцип на Дирихле.

Задачи от числена стойност на изрази за 5 клас. Задачи от Принцип на Дирихле. Тестове по раздели от учебното съдържание за 5 -ти клас?

Излезе ново издание на научно-фантастичният роман от Робърт Хайнлайн. Задачи за 6 и 7 клас Математически звезди -състезание на Академия 21 век Софийски математически турнир за малки таланти Матура 7 клас. Неправилно определяне на лице и число на личните местоимения.

Тестове за междинно ниво за втори клас

Designed by Charlie Asemota. Съставени от Анна Господинова. Излезе ново издание на научно-фантастичният роман от Робърт Хайнлайн.

Е-мейл: mail menuiresgeekfestival. Науката се продавала и се консумирала в бутилки. Изготвил: Татяна Минчева Published on Feb 20. Текстови задачи за състезания Интересни задачи от домино,зарове и стрелички Задачи в които се определя точното място на даден елемент Колко са фигурите на чертежа? Какво научих в 3-ти клас. Four Warned Jeffrey Archer. Степени и периодичност на остатъците.

E-mail или потребителско име

Сбор от ъглите в триъгълник. Учителският екип работи и за повишаване на своята квалификация. Нови пробни изпити по български език и литература за външно оценяване и кандидатстване след 7.

Nineteen Eighty-Four George Orwell. Диференциран подход 2. Професионалният блог на Аничка Петкова Основно свойство на дробите.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии:
20.12.2019 в 08:48 Слънчо:
Задачи от средна стойност на величини.