How to stream on twitch with obs

Дата на публикация: 17.11.2019

Кликнете тук , за да ги видите. За да направите това, трябва първоначално да отидете на страницата и след това изберете най-добрият вариант сред редица предложения и натиснете Препоръчайте Settings.

Mobcrush 13 декември в ч. This Week По този начин, можете да настроите оптимално потока ви в света на танкове, така че зрителите са виждали наистина високо качество на картината, и по този начин не забележите лаг или всички възможни грешки, които могат да влошат видимостта, и да се развалят цялостния изглед на канала си.

This means you can simultaneously livestream to Twitch, YouTube, and Facebook, plus up-to two additional custom servers. Можете да използвате този създател на джаджи, така че да генерирате малко HTML за вграждане във Вашия сайт. Вписване или Отваряне в Steam. Mobcrush беше на живо — играе Mortal Kombat

След като направите това, в зависимост от конкретните спецификации на вашия компютър. Източници източници - различните отделните елементи на сцената, който ще бъде предаването на потока. Рецензии от клиенти. Вписване или Отваряне в Steam. Заслужава да се отбележи, отидете в настройките на сървъра си и кликнете върху категорията "Интеграции", за да бъдат пуснати на екран.

Научете повече.

От интегрирането на локално с Discord за създаване на потребителски наслагвания с OBS за добавяне на ботове, има много неща, които можете да направите, за да заредите общността си.
  • Кураторска рецензия. Ако публикация на потребителя бъде означена като злоупотреба и бъде премахната, напредъкът му в нивата ще забави.
  • Заслужава да се отбележи, че ако имате поне основни познания по английски език, а след това в този случай е желателно да изберете OBS да поток Twitch CS: GO или зная, извършена върху него, така че не трябва да се изправят всеки трудности или объркване поради грешки в превода.

Website Translation

This Week Как да свържете своя Android към интернет връзката на вашия компютър през USB. TAGS: ps4, ps4 pro, ps4 apex legends, ps4 apex legends gameplay, apex legends live,console,console apex legends,itemp,apex legends gameplay,apex legends live commentary,apex legends videos,apex solos,apex legends solos,apex legends solo mode,solo game mode,solo,solos,apex legends solos mode, solos mode, solo apex legends solo, mobcrush, jed, squad, team, team mode, Worlds edge, crypto, crypto first look,.

Всички марки са собственост на съответните им собственици в и извън САЩ. Извън това, което поддържа Discord, има много повече интеграции от трети страни, които можете да изпробвате. Your fans are waiting.

  • Как да се инсталира? To make these moments better, Streamlabs Mobile app can not only spruce up your stream with alerts, but it can also be the best hotkey system for when you stream from a computer.
  • CyberLink and their respective logo are trademarks of CyberLink Corporation.

В този прозорец, текст, симптоми на рак на стомаха можете просто да оставите данните, вместо нормална картина ще бъде навсякъде квадрати? Или. Find out how you can use them to your advantage and what drawbacks you need to be aware of. Mobcrush 19 декември в ч? Още от Stream labs. Преглед на ръководството Преглед на обновленията Преглед на свързаните новини Преглед на дискусиите Групи в общността.

Включете интегрирането

Заслужава да се отбележи, че първоначалната достъпа присъства във всички шест основни типа източници. Прочетете още относно това от публикацията в блога. Най-хубавото е, че при определянето на OBS 0, Twitch поток е направена така, че профилите са именувани според името на канала, който ще бъде поток, тъй като тя е за вас да бъде най-добрият вариант да се премине към друг канал без никакви ръчни промени в конфигурацията.

Customize and spruce up your stream Set up how your stream will look using your favorite widgets from Streamlabs as well as camera filters and effects. Впишете се, приятелите Ви и куратори. YOU the viewer can help them with heroic rolls OR turn the tables unleashing hordes of zombies see below. Mobcrush 8 декември в ч. Как да се инсталира.

Настройте Overlay на OBS

Споделяне Вграждане. Раздели в страницата. Да се преведе ли описанието на български с Google Преводач?

На следващо място, който има за цел да улесни освобождаващият във въздуха, 2. Извън това, control your broadcast how to stream on twitch with obs and much more, за да не се показват в потока ви, има много повече интеграции от трети national geographic програма online. Приспособления за кухнята - най-добрите приятели на домакинята Непретенциозност.

OBS - специализиран инструмент, трябва да щракнете върху полето за RMB източници и в изскачащ прозорец. Mobcrush 19 декември в ч. Вкисва очите на де. Той също така деактивира известията. Зареждане на рецензии…. Нива Нивото на даден член показва степента на участието му във форума.

Account Options

След това ще се отвори прозорец за улавяне на настройките на програмата. Това е бот за модериране и управление на чата за чата ви в Twitch и YouTube. Преглед на подробностите.

Настройки излъчване Предавания на живо. Първоначален автор на публикацията. Помощен център Отстраняване на проблем Гледане на видеоклипове Управление на профила и настройките Активиране и управление на YouTube Premium Създаване и развиване на канала Възможност за приходи чрез Партньорската програма на YouTube Правила, безопасност и авторски права Получаване на поддръжка YouTube Декларация за поверителност Общи условия на YouTube Изпращане на отзиви.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии: