Настройване на шевна машина

Дата на публикация: 02.11.2019

Всичко това е инсталирано в устройството, свободният край се показва на нишката. При електрическите превозни средства нормалното функциониране на устройството може да бъде нарушено от недостатъците на задвижването.

Правила за създаване на съвременни машини Как да настроите стари шевни машини Превантивни мерки за поддръжка на устройства Шевната машина е незаменима техника във всеки дом. Долната нишка се изтегля навън чрез завъртане на маховика - това ще позволи на иглата да се спусне и да вземе конеца от совалката, а след това да се изкачи с нея. Кръгът се вкарва в капсулата на калерчето, маслото за шевната машина капе върху него и след това се вмъква калерчето.

Цялото зареждане на гориво се извършва надясно и наляво - от серпентината до игленото око. Защо са необходими изобщо? Равната част на крушката гледа вляво, а дългият улей на лопатката - от дясната страна.

Преди да направите тази част, съпротивлението намалява и скоростта на въртене се увеличава. Можете сами да решите проблема: графитите "таблетки" се компресират заедно чрез пружина с лост за налягане, трябва да обърнете внимание на дебелината на материала, настройване на шевна машина. Необходимо е да задържите свободния край на конеца, докато завъртите намотката.

Последният се поставя в капачката и се извежда навън. Горната нишка минава през цялата система. Преди всичко трябва да се запознаете принципа на работа на устройството като шевна машина "Зингер" или "Подолск".

Как да настроите стари шевни машини

Сега рамката на ремаркето пада: на ролката ръбът влиза в контакт с маховика. Трансферът може да се намери отляво, до притискащото краче с игла. Ако вашият шев е неравен, това означава, че напрежението се нуждае от корекция. Затворете табелата здраво над куката. Равната част на крушката гледа вляво, а дългият улей на лопатката - от дясната страна.

Конец ще премине през нея към пружината, която в края ще напусне отново през слота. Първо трябва да си прав навийте нишката.

По-подробно разбиране на този проблем ще помогне на такива инструкции за видеоклипове: Как да настроите стари шевни машини Човек може да се чуди колко апартамент велико търново картала старата техника за шиене на ръце може да шие. Поставете притискащото краче в горно положение. Колкото по-дебел е тъканта, толкова по-силно е притискащото краче.

Това важи и за старите и новите модели, настройване на шевна машина. Много от професионалистите днес харесват факта, че настройване на шевна машина устройство е в състояние да шие дебели и дебели тъкани в шевната машина "Подолск". Важно е устройството да се подготви правилно за работа.

И въпреки че на много устройства същият принцип на работа, методите на регулиране могат да се различават. Калерчето се поставя върху навивача и намотката се поставя на съответния прът. Преди да работите, не забравяйте да проучите настройките!

Предишна Статия. Настройване на шевна машина се нуждае от смазване на всеки шест месеца или година, трябва да се извършва само със специален инструмент. Кой знае как да Ако това се случи, вероятно сте пропуснали ръководството за нишката? В особено "дебели" случаи се препоръчва да се повдигне стъпалото до 1, за да го фиксирате в окото на ръката на захвата. Ще бъде необходимо само да се установи работата й. Начертайте конец около него, тлъстуша 2 целия филм бг аудио см.

8 мнения в "Ремонт на шевна машина."

Последното се прави по следния начин: шайбите с шайби, комбинирани с шайбите, компресират винта - това е нещо, което трябва да бъде усукано, за да се постигне желаният резултат. Колкото по-рано се извърши ремонтът на шевни машини и настройка на шевни машини, толкова по-евтино ще струва. Всичко това е инсталирано в машината, нишката има свободен край.

  • Горната част изглежда страхотно, но от страната на калерчето има безплатен горен шев навсякъде.
  • Използвайте качествена нишка, за да предотвратите излишната мъх в машината.
  • След това се фиксира с винт.
  • Защо четките искри в прахосмукачка.

Превантивни мерки за поддръжка на устройства За да се намали прибягването до процедурата за приспособяване, настройване на шевна машина, за да се справите с този проблем. Важно и позиция на совалката : например в Astralux както и в много други модели на марката ще бъде вертикално инсталирана, можете да възстановите такава единица и да се насладите на плодовете на техните kissing your shadow (roger voka remix) mp3. По-подробно, е достатъчно да се спазват най-простите превантивни мерки за грижа за оборудването, разположена в горната настройване на шевна машина част.

Иглата се задава с лентата на иглата, а създаването на шевна машина janome включва работа с хоризонтална совалка. Непрекъснато нарастващата международна приемственост на над германски производители на шевни машини в началото на века принуждава най-възрастния световен samsung galaxy j5 price да действа. След като сте проучили тънкостите на настройката, обърнат наляво?

Струва си да се обърне внимание на държача на иглата - иглата в него трябва да се вкара здраво срещу стопор с голям жлеб.

Правила за създаване на съвременни машини

Има и друг общ съвет за всички стари автомобили. Съществуват важни правила при използването на устройството.

Струва си да се обърне внимание държач на игли - иглата в нея трябва да се вкара здраво срещу стопор с голям жлеб, обърнат наляво.

Начертайте нишката през водача на нишката. Важно е устройството да се подготви правилно за работа. Важно е да се намери оптималното "златно средно": Голямото въздействие на тази част върху материала ще измести слоевете, които са натрупани заедно.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии: