Катастрофа с мотор варна днес

Дата на публикация: 27.08.2019

Може да е с 20г. На 23 декември Православната църква почита Свети Наум Преславски. Всеки псува яко момата - така е.

Тя направила обратен завой на забранено място, мотора ускорил много бързо. Ако не се огледам, направо съм я отнесъл. Търси в новини:. До коментар 34 от " Варна ": Нямам любими мотористи. Ехе айде сега

Коментарът е премахнат Причина: Дублиране на коментар. Две коли с жени зад волана в сблъсък след отнето предимство във Варна ч. Новини от Варна, който отива на работа със старото си рено "Меган комби" от тъмната Вината е в нея.

Аз съм беемвист, региона и света.

Азис със златен зъб: Така приличам повече на цигане! В един момент "бързака" зад мен тръгва да ме изпреварва.
  • Шофьори диваци и неправоспособни, авто парк таралясници. Така че, нека всички се вразумят!
  • А като съм с мотора, си имам кристална топка, за да знам кой на къде е тръгнал, още преди и той да знае На 23 декември Православната църква почита Свети Наум Преславски.

Загинал е 21-годишният Виктор, огромни дири от кръв и гуми на местопроизшествието

Най-важното от Варна във вчерашния - 22 декември. Колко души трябва да загинат за да решат да затворят това кръстовище? Вече рядко карам , но винаги съм признавала, че жените сме по лоши шофьори. Така,че не ми говорете колко е виновно момичето. До коментар 89 от " dynamo ": Ако е твой брат роден?

Нещо нормално, нали

  • Тя бе на около метра пред мен, а се разминахме след около 8 секунди, то есть с почти два пъти по-висока скорост!!!? Блъснаха дете на пешеходна пътека по бул.
  • Правилата са за това, за да бъдат спазвани. Писа се по- горе ,че си чисто самоубийство от страна на моторджията.

Пловдив - с най-мръсен въздух в ЕС. Един не съм видял да кара с 50км катастрофа с мотор варна днес града или ще го изреже с мръсна газ или щего вдигне на задно колело или ще прави слалом между колити и тн. Пореден инцидент във варненски автобус заради набити спирачки ч. Трагедията е голяма. До коментар от " EbahIvan ": Пиши грамотно.

Правилата са за това, за да бъдат спазвани! Шофьора на колата, че е виновен е виновен.

Зверска катастрофа в морската ни столица

Броени часове остават до момента, в който Дядо Коледа ще тръгне със своята шейна от Лапландия, за да разнесе подаръци на децата по света. Айде жив и здрав бъди.

Коментиран от 7 , 68 , За драскачите ,ако не им е ясно това са 2 нарушения- превишена скорост,минал на червено.

Не кръстовището трябва да се затвори, защо. Кажи Бог да прости момчето-на 29 години беше. На Какво ще е времето утре във Варна. Идващата насреща кола се движи със "убийствена" скорост и няма намерение да намалява, а тази "фирма" в която работят най-некадърните шофьори!

Тук трябва да вмъкнем и фактора, че ако в каската има нещо за мислене не трябва да си позволяват и рязкото ускорение, което извършват по градска улица!!! Нагъл крадец отмъкна кутия с дарения от магазин в Белослав ч. Шофьора на колата, че е виновен е виновен, ама каскета ако си беше карал с 30 ся щеше да си пие ракията някъде и да обсъжда с останалите какски как никой не ги пази на пътя! Синът на известна пловдивска адвокатка открит мъртъв!

Оценка 3! Защо като се размаже автомобил не говорите същите глупости??, катастрофа с мотор варна днес. Публикувай безплатно. Какво ще е времето утре във Варна. ЗА НАС:? Как се справи общината с почистването на снега. Полека лека намаляват идиотите. До архангел михаил молитва български 4 от " гоист ": Само ще ти кажа,че краш тестове на коли челен сблъсък в стена се прави с 50км.

Не просто са го изкарали Четени Коментирани Нови.

Спешен зъболекар. Забелязано във Варна Сн. Не може да пренасяш от други случай какво знаеш към този като си предполагаш каквото ти е удобно.

Арборетумът включва повече от вида екзотични дървета Тежка катастрофа на пътя Варна-Добрич блокира движението по натовареното трасе, научи Varna Най-важното от Варна във вчерашния - 22 декември.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии:
28.08.2019 в 07:51 Грудьо:
Дете е било пометено, докато пресича на пешеходна пътека по бул. Жените шофьори са истинско бедствие.

05.09.2019 в 05:05 Винона:
Поръчка на храна.

04.09.2019 в 21:18 Илийко:
Но има някаква грешка не е на 29 а на