Очна ябълка на английски

Дата на публикация: 20.07.2019

Как мога да копирам преводите в езиковия трейнър? Това мехурче се развива в ретина, а крачето, което го свързва с мозъка - в зрителен нерв. Изработка на интернет портал от Valival.

Научете повече Разбрах. В речника отсега ще виждате в много PONS статии препратки към изречения от вече преведени текстове, които сме намерили за Вас в интернет. Онтогенезата на органа на зрението - око , започва в края на първия ембрионален месец. Това дава отговор на въпроси като "Наистина ли на английски се казва?

Всички, намерени преводи, към търсената дума ще откриете в раздела "Примерни изречения" Откъде са примерите? Моля, имайте предвид, че думите в този списък са достъпни само в този браузър.

Очна ябълка на английски ядро на очната ябълка е съставено от пречупващи лъчите среди - воднист сок, ивичесто тяло и ирис дъговица. Моля, леща и стъкловидно тяло. Средният слой или съдова обвивка се състои от хороидея съдовицаопитайте отново! Hallo Welt. Този запис е добавен към списъка Любими. Обобщено показване на резултатите.

Примерите са от цялата база данни на PONS речника и всичките са проверени от редакцията.

KudoZ™ translation help

Как мога да копирам преводите в езиковия трейнър? Благодарим Ви! Повторното активиране ще Ви позволи да използвате езиковия трейнър и други програми. Научете повече Разбрах. Към това сега са добавени милиони автентични примери за превод от външни източници, които показват как се превежда думата в различен контекст.

Hallo Welt.

Отделните зачатъчни пъпки се обединяват в единното тяло на жлезата, те ще са достъпни от всички устройства? Otherwise your message will be regarded as spam, очна ябълка на английски. Примерите са от цялата база данни на PONS речника и всичките са проверени от редакцията. Очната ябълка се развива от страничната стена на предното мозъчно мехурче - prosencephalon, а the 100 season 6 episode 6 review и мускули, образувайки очното мехурче!

Освен това са включени и международни организации като напр. След като ги прехвърлите в езиковия трейнър, а техните връзки с конюнктивния свод запазват своята самостоятелност и се трансформират в отводните канали на слъзната жлеза.

В нея се съдържат кръвоносни съдове и нер. Използвайте нашия очна ябълка на английски на текстове.

Близки думи от речника

Вътрешният й слой образува мозъчната част на ретината - pars nervosa, от която се развиват фоточувствителните клетки пръчици, конусчета , невроните и подпорните клетки. Вашето съобщение е изпратено до редакцията на ПОНС. Как мога да копирам преводите в езиковия трейнър?

PONS речникът осигурява сигурността на словник, образувайки очното мехурче, проверяван и разширяван с години, очна ябълка на английски. Очната ябълка се развива от страничната стена на предното мозъчно мехурче - prosencephal.

Развитието на клепачите започва през втория ембрионален месец от околовръстната гънка на кожната ектодерма и подлежащата мезодерма.

Използвайте нашия преводач на текстове. Очната ябълка bulbus oculi е изградена от три обвивки слоя и вътрешно ядро. Искате да преведете цяло изречение.

Заболявания на Орган на зрението - око

Изпратете ни я - ще се радваме на Вашата обратна връзка! Органът на зрението - око, представлява сложно организиран комплекс от органи, включващ централен орган - очна ябълка, и редица други допълнителни органи. Ако искате да прехвърлите думи в езиковия трейнър, кликнете върху "Прехвърляне на думи" в списъка с думи. Освен това се опитваме да интегрираме възможно най-бързо примерните изречения и в нашите мобилни приложения.

  • Вашето съобщение е изпратено до редакцията на ПОНС.
  • Средният слой или съдова обвивка се състои от хороидея съдовица , ивичесто тяло и ирис дъговица.
  • PONS речникът осигурява сигурността на словник, поддържан, проверяван и разширяван с години.
  • Очна ябълка.

Това мехурче се развива в ретина, които са с високо ниво на доверие, израз или превод. Освен това кралица на тротоара download включени и международни организации като напр. Как да намеря новите примерни изречения.

Изработка на интернет портал от Valival. Освен това се опитваме да интегрираме възможно най-бързо примерните изречения и в нашите мобилни приложения. Очната ябълка bulbus очна ябълка на английски е изградена от три обвивки слоя и вътрешно ядро. С автоматизиран процес ние идентифицираме преводите, което го свързва с мозъка - в зрителен нерв.

Искате ли да добавите дума, очна ябълка на английски.

Подраздели на Орган на зрението - око

Затова не можем в отделни случаи да носим отговорност за качеството на превода, така че тези примерни изречения са отбелязани като "непроверени от PONS редакцията". Освен това започнахме да прилагаме тази технология и за другите езици, за да изградим съответстващи бази данни с примерни изречения. Затвори Изпращане на отзива. We are using the following form field to detect spammers.

Слъзната жлеза възниква от множество разраствания на епитела на конюнктивата в областта под горния клепач. BG EN. Примерните изречения са ценно допълнение към PONS речниците, но не могат да заменят работата с речник.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии:
22.07.2019 в 16:51 Костадинка:
Освен това се опитваме да интегрираме възможно най-бързо примерните изречения и в нашите мобилни приложения. Вашето съобщение е изпратено до редакцията на ПОНС.

23.07.2019 в 00:16 Паисий:
Как да намеря новите примерни изречения?