Пожелания за рожден ден на дете на 11 години момче

Дата на публикация: 08.07.2019

Бъди здраво и щастливо! Толкова късмет, че да имаш чувството, че Всевишният нещо се е заял с тебе.

Поздравления за прекрасното, смело, забавно и умно момче. Бъди защитник на мама и гордост за татко! Нека в живота ти да бъдат само любящи хора и надеждни приятели. Да имаш стръмни изкачвания, охолен живот и опиянение от щастие! Колекция от красиви картички за Рожден ден на деца. Да ви радва всеки ден, да бъде вашата гордост и да ви помага като порасне, когато имате нужда!

Мама много те обича!

Пожелавам на детето ви много здраве, мило дете. Може да харесате също. Честит празник, щастие и късмет в следващите години. Лесно е главата да отпуснеш, трудно е да победиш. Нека всеки ден бъде победа в живота ти Нека имаш много прекрасни приятели и истински приключения.

Честит първи Рожден ден , мило дете! От сърце ти желаем все така да си слънчево дете,.
  • Пожелаваме ти, мило момче, да израснеш отговорен, смел, честен, здрав и силен! Пожелавам ти толкова здраве, че да се чудиш как ще отсъстваш от училище, толкова щастие, че да се молиш за малко нещастие.
  • Нека в живота ти да бъдат само любящи хора и надеждни приятели.

Идеи за подаръци

Пожелаваме ти в живота винаги да си заобиколен от много интересни събития, подобни на истински приключения, в които ще бъдеш много смел и готин герой. Пожелавам ти добри приятели в живота и успех във всички дела. Пожелаваме ти да израснеш способно, енергично, славно, възпитано и силно дете. Пред тортата заставаш и си мислиш: как ли ще духна толкова свещички?

Честит Рожден ден - пожелания и картички за Рожден ден. Честит рожден ден на най-доброто момче!

  • И макар годините да натежават, остани си млада и помни че всички днес те уважават на колкото години и да си.
  • Нека носиш радостта в семейството, Да сте щастливи и обичани винаги и навсякъде!

Нека усмивката да не пада от лицето ти през целият ти живот. От сърце ти желаем все така да си слънчево дете, честит ти рожден ден, забавно и умно момче. Мило мое детенце, да имаш истински приятел до себе си. Габриела Тодорова. Поздравления за рождения ти ден. Поздравления за прекрасно.

Пожелания и поздрави

Пожелаваме ти да израснеш способно, енергично, славно, възпитано и силно дете. Да го разпознаеш, когато го видиш. Да си винаги засмяно и щастливо!

Вярвай в трудните моменти, щастие и късмет в следващите години, когато тъжиш. Да си винаги засмяно и щастливо. На моето най-обично същество пожелавам всичките добри неща на света.

Желая ти здраве и късмет. Пожелавам на детето ви много здраве. Честит Рожден ден - пожелания и картички за Рожден ден.

Развлечения в свободното време

Честит Рожден ден , пожелаваме ти да имаш повече време за игри! Мило дете, бъди винаги гордостта на мама и татко, за пример в училището и приятел най-добър на всички!

Пожелаваме ти, мило момче, да израснеш отговорен, смел, честен, здрав и силен! Желаем ти и да станеш шампион и винаги да получаваш само най-добрите награди в състезания!

  • Нека винаги имаш верни приятели!
  • Затова ти пожелавам само щастие и здраве, успехи във всичко, с което се захванеш, и верни приятели, с които да споделяш радостта от успехите!
  • Мама много те обича!
  • Честит рожден ден на малкия рицар!

Честит рожден ден на моето малко съкровище. Продължавай да ни радваш с детския си смях. И макар годините да натежават, честит ти рожден ден. Скъпо дете, остани си млада и помни че всички днес те уважават на колкото години и да си. Желая ти цялото щастие на света, за да те подкрепям в трудни моменти и да се радвам заедно с теб на твоите успехи, бъди здраво и.

Пожелавам на смелото и силно момче, честит рожден ден! Много те обичам и винаги ще бъда твоя опора.

Честит Рожден ден , дете! Нека рожденият ти ден да бъде богат на подаръци, радост и забавление! Искам да знаеш, че каквото и да се случи в този живот, мама винаги ще те обича и ще те подкрепя. Нека слънцето да огрява нежната му душа, да бъде едно игриво и весело дете!

Нека всеки ден бъде победа в живота ти Нека имаш много прекрасни приятели и истински приключения. Вече си на 1 годинка, а като ли че мина цяла вечност - всеки ден положителни емоц.

Продължавай да ни радваш с детския си смях.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии:
15.07.2019 в 00:46 Мария-Анабела:
Много здраве, благополучие и късмет ти пожелавам и от сърце се надявам да се сбъднат дори и най-смелите ти мечти!

11.07.2019 в 05:04 Кортеза:
Порасни голям помощник в семейството, силен, смел и умен. От сърце ти желаем все така да си слънчево дете,.

14.07.2019 в 22:48 Ростислав:
На моето най-обично същество пожелавам всичките добри неща на света!