Joyetech ego aio pro c цена

Дата на публикация: 17.05.2020

Количество: Добави в количката. AIO Pro е лесен за използване и поддръжка, издържа повече и събира повече!

Бази Добави за сравняване. Подобрена настройка на въздушния поток. Вижте други продукти на Joyetech. Силиконови пръстени 1.

Други клиенти са разгледали и Joyetech е световен лидер в производството на електронни цигари и консумативи. Гаранцията не покрива продукти-консумативи, като например: изпарителни гла. Начало Електронни цигари Ел!

Когато AIO е напълно зареден. Зареждайте батерията САМО с оригинално зарядно у-во в комплекта. Вижте други продукти на Joyetech.

Седмични промоции

RBA обслужваеми Резервни стъкла Pass-through батерии 8. По този начин може да сменяте цвета в който ще свети контейнера с течност. Пълнители за ел. Въздухът вече влиза и от двете страни на AIO Pro, както е показано. Добави в желани.

  • Зареждате и използвате едновременно! Външни батерии 3.
  • Батерия за Joyetech електронна цигара Батерията е ръчна активира се с копче или автомат..

Пълнители за ел. Гаранцията отпада, счупване и неправилна употреба. Информация за отказ от покупка може да намерите тук. Пазете комплекта далеч от деца. Отдел Продажби!

Ориентировъчни цени за доставка

Свързани продукти. Изпарителни глави Когато eGo AIO е изключен, натиснете бутонът по-продължително. Абонирай се.

Пълнене с течност. Резервни стъкла Joyetech си запазва правото на крайно решение, дали да се одобри предявена гаранция. Други клиенти са разгледали и Email office esmoker.

Ново мнение

Модове със сменяеми батерии Kanger 5. Информация за отказ от покупка може да намерите тук. Забранено за лица под 18 години!

  • Email office esmoker.
  • Може да се похвали с подобрена система за контрол на въздуха.
  • Други клиенти са разгледали и
  • По този начин може да сменяте цвета в който ще свети контейнера с течност.

Други клиенти са разгледали и Не препълвайте изпарителя над указаното ниво, за да не предизвикате изтичане. Подобрена настройка на въздушния поток. Гаранцията е валидна само за продукти на Joyetech.

Преходници - еGo 3. Зареждане на батерията. AIO Pro е достатъчно мощен за да произведе голямо количество работа в чирпан jobsbg. Много е важно да не отваряте контейнера за ново пълнене преди да ви свърши течността.

Батерии 1.

Свързани категории

Email office esmoker. Избери си собствен цвят. Зареждане на батерията. Абонирай се.

Абонирай се. Силиконов мундщук за картомайзер Цена: 0. Когато AIO е напълно зареден, светлинния индикатор на бутона ще се изключи.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии: